Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 44.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften
Madplan til uge 44

Jeg sidder her ved computeren med en varm kop te, og planlægger vores madplan til uge 44. Og her i slutningen af oktober er der selvfølgelig masser af lækre efterårsretter på menuen, hvilket jeg elsker. Desuden har jeg planer om at lave den første portion brændte mandler i ugens løb – bare en lillebitte portion, for det er jo ikke jul endnu. Men under alle omstændigheder skal det nok blive en fantastisk uge på madfronten.

Få madplan + indkøbsliste gratis via mail.

Husk at det også er muligt at modtage ugens madplan + komplet indkøbsliste gratis via mail hver lørdag morgen. Det er blot at udfylde nedenstående formular med fornavn og mailadresse, og jeg deler selvfølgelig ikke oplysningerne med 3. part.

Klik her for at modtage gratis madplan hver uge!

Madplan uge 44.

Mandag.

Millionbøf med kartoffelmos og syltede rødbeder. Helt klassisk og old school hverdagsmad af den nemme slags, som bare skal til engang imellem. Vil man ikke have kartoffelmos, så kan millionbøffen i stedet serveres med kogte kartofler eller pasta.

Tirsdag.

Tirsdag aften skal vi have en lækker spinatlasagne med bechamel. En skøn, grøn lasagne, som kan suppleres med skinke, laks, eller kylling, hvis ikke man har lyst til kødfri lasagne.

Onsdag.

Onsdag skal vi have laks i ovn med sennep og honning. En supersimpel ret, som smager helt forrygende. Jeg regner med at lave bagte rodfrugter med honning, sennep og timian til laksen. Men en rissalat eller ristede kartofler og en creme fraiche dressing er også godt.

Torsdag.

Denne her pizza med bund af høvlede rodfrugter og pesto, skinke og ost er måske ikke lige det, som man forbinder med en traditionel pizza. Men den smager vildt godt, og jeg laver den med jævne mellemrum i løbet af hele efteråret og vinteren.

Fredag.

Kylling i fad med estragon er nem og lækker hverdagsmad, men jeg ville aldrig tøve med at servere den for gæster. En skøn ret som vi får med kogte ris og evt. en blandet salat eller dampet grønt.

Lørdag.

Langtidssimrede stegeben, også kaldet “gode ben” er en klassiker fra mormor-køkkenet, og en af mine livretter som barn. Tilbehøret bliver selvfølgelig kartofler og brun sauce. Og måske også hjemmelavet rødkål eller agurkesalat.

Søndag.

Godt nok er det først halloween mandag d. 31. oktober. Men vi tager glæderne lidt på forskud og spiser fyldte peberfrugter i halloweenhumør allerede søndag aften? Der er i bund og grund tale om helt almindelige fyldte peberfrugter med oksekød, som har fået skåret øjne, næse og mund.

Ugens lækkeri.

Godt nok er vi kun i slutningen af oktober, men mon ikke lige der kan blive plads til en tidlig julegodte i form af en portion brændte mandler?

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer