Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madplan uge 47.

0 kommentarer
Madplan – nemme madplaner til hele familien
Gå direkte til opskriften

Regn, gråvejr og indendørs hygge kalder på varm og veltillavet aftensmad. Og det er lige præcis, hvad jeg har fyldt denne her madplan til uge 47 med. Masser af varme og hyggelige opskrifter med en snert af efterår og et strejf af jul. Så bliver det ikke meget bedre, efter min bedste overbevisning. Men jeg er også kæmpefan af både efterår og jul.

Madplan uge 47.

Mandag.

Ugen starter på bedste vis med det her pastafad med kødboller. En skøn hverdagsret, dem minder en hel del om den klassiske “Lady og Vagabonden” livret.

Tirsdag.

En fransk løgsuppe med gratineret ostebrød hører til blandt mine absolutte favorit supper. Der er bare noget helt forrygende lækkert over det gratinerede brød fyldt med smeltet ost. Og jeg tænker, at vi skal have løgsuppe tirsdag aften.

Onsdag.

Kylling i fad med ananas og karry. En superlækker ovnret med saftig kylling i en cremet karrysauce, som jeg serverer med ris og dampet grønt.

Torsdag.

Jeg er vild med æbleflæsk med timian og udover diverse julefrokoster, så serverer jeg det også gerne til aftensmad et par gange i løbet af efteråret og ikke mindst i december.

Fredag.

Ugens fisk bliver tunmousse med rejer og røget laks. Superlækker aftensmad som kan forberedes i god tid. Jeg serverer brød og salat til tunmoussen, og det fungerer helt fint som hovedret, men man kan selvfølgelig også bruge den som forret.

Lørdag.

Selvom vi ikke griller helt så meget om efteråret, som vi gør om sommeren, så er grillet sørme ikke helt pakket væk. Og lørdag skal vi grille en lækker mørbrad med parmaskinke og timian. Tilbehøret bliver bagte rodfrugter, som altid er et hit.

Søndag.

Nogle gange skal der bare en klassisk flæskestegssandwich til. Og sådan en skal vi have søndag aften. I helt traditionel udgave med rødkål, agurkesalat og saftig flæskesteg med knasende sprøde svær.

Ugens lækkeri.

Jeg ELSKER juleboller. Og med den her nemme opskrift, hvor dejen hverken skal æltes eller formes med hænderne, er der ikke langt fra tanke til handling.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer