Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Lækker grill snack med vandmelon og feta…

0 kommentarer
Snacks
Gå direkte til opskriften

Godt nok har vi ikke mærket så frygtelig meget til sommeren endnu og derfor har det også været så som så med grillaftener og lækre grill snacks – det er nu noget af det hyggeligste, at have lidt som man kan nippe af, imens man venter på at kullene bliver varme og maden grillet.

Disse her vandmelonbidder er nogle af de enkleste grillsnacks, jeg nogensinde har lavet. De er færdige på et par minutter og så smager de bare helt vildt godt. Konceptet er jo ikke ligefrem nyt, for de fleste af os kender vist til en god vandmelon salat med feta, som går perfekt i spændt med sommerens grillretter. Men i stedet for at skære det hele i tern og komme det i en skål, fik jeg i stedet den ide at skære vandmelonen ud i slices og smuldre feta over og så bare – haps!!!

Vandmelonsnack med feta (1)

Man kan pynte de små “pizzaer” med lidt friske krydderurter – det ser rigtig fint ud og smager også dejligt, men det smager også skønt bare at dryppe lidt balsamico eddike ovenpå fetasmulderet. Evt. en kombination af krydderurter og balsamico?

Man spiser de små bidder præcis ligesom hvis det havde været en lille pizza og kombinationen af den søde, let sprøde vandmelon og den saltede, cremede feta er som sædvanlig bare helt i top. Derudover er jeg nødt til at sige, at det ser virkelig fint ud, når de små “pizzaer” står anrettede på en tallerken og er klar til servering, så det er bestemt noget, jeg vil anbefale at servere for gæster til sommerens grillfester. Måske de også kan bruges til Studenterfester- og kørsel, hvor man gerne vil byde på noget, som er let, lækkert og ikke ligger alt for tungt i maven. Og har man en rød studenterhue at fejre, så kan denne her snack vel ikke blive mere oplagt, sådan rent farvemæssigt?

 

 

Denne her omgang lavede jeg til Sankt Hans og selvom solen måske ikke ligefrem skinnede fra en skyfri sommerhimmel, så nød vi nu alligevel både de lækre bidder og en hyggelig grillaften.

Snacks med vandmelon og feta.

18 stk.

3 skiver vandmelon á ca. 1½-2 cm’s tykkelse

Et stykke god, cremet feta

evt. lidt frisk basilikum til pynt

Del hvert stykke vandmelon i 6 slices – ligesom en pizza. Anret stykkerne på tallerkner, smuldr lidt feta over hvert stykke og pynt med frisk basilikum. Server.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer