Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Madenimitliv App lukker.

0 kommentarer
Snik snak

Madenimitliv App lukker pr. 31/12 2023!

Jeg har været rigtig glad for appen, og det ved jeg, at mange af jer også er. Men sagen er den, at det firma, som har udviklet appen, og som jeg ejer appen i samarbejde med, har valgt at opsige vores samarbejde, og føre deres forretning videre i en anden retning.

Ejerskabet har været fordelt 50/50 imellem os, og jeg har stået for indhold (opskrifter, madplaner mm), imens de har stået for udvikling, vedligehold, opdateringer osv. Men med et engangsbeløb på 49 kr for download af appen, kan økonomien desværre ikke rigtigt hænge sammen, når den sættes op imod den arbejdsindsats, som også ligger i appen. Og i dag fungerer langt de fleste lignende apps da også som løbende abonnementer.

Forskellige regler gør, at jeg desværre ikke “bare” kan få lov til at overtage appen og selv drive den videre. Og da det koster rigtig mange penge (+100.000 kr) at udvikle og efterfølgende vedligeholde en app, har jeg desværre heller ikke mulighed for bare at få lavet en ny Madenimitliv App til jer her i min lille enkeltmandsvirksomhed.

Men indtil d. 31/12 fungerer appen helt som vi kender den, og opdateres med nye opskrifter og ugentlige madplaner!

Nye tiltag på Madenimitliv.

Men når én dør lukkes, åbnes en ny! Sammen med mit sædvanlige webbureau, har jeg i løbet af det sidste halve års tid arbejdet benhårdt på en række nye tiltag, som skal gøre Madenimitliv endnu bedre, og samtidig fungere som en form for erstatning for appen. Disse tiltag vil selvfølgelig også afspejle nedlukningen af appen, således at nogle af de mest populære værktøjer fra appen tænkes ind i den nye platform.

Det er klart, at jer der har Madenimitliv App vil være blandt de første til at høre om de nye tiltag. Og jeg glæder mig SÅ meget til at afsløre alle de spændende nyheder for jer på den anden side af sommerferien.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer