Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Airfryer opskrifter bog

0 kommentarer
Snik snak

KOGEBOG MED “AIRFRYERFAVORITTER” FRA MADENIMITLIV.

Alt hvad du kan tilberede i en ovn, kan du tilberede i en airfryer. Og lidt til… I efteråret 2023 udkommer min airfryer kogebog “Airfryerfavoritter”. En airfryer kogebog på dansk, som er fyldt med alle mine bedste opskrifter til airfryer. Og i det her indlæg vil jeg gerne fortælle meget mere om min bog med airfryer opskrifter.

>> Læs mere og køb bogen “Airfryerfavoritter” her.

Kogebog med Airfryer favoritter opskrifter

Indhold i “Airfryerfavoritter”.

“Airfryer favoritter” indeholder en lang række opskrifter til morgenmad, aftensmad, dessert, snacks, lette retter, tilbehør og bagning. De er alle enkle og tager udgangspunkt i hverdagen. Bogen henvender sig både til nybegyndere indenfor “airfryer universet” og til garvede airfryer entusiaster, som også vil kunne få masser af inspiration og ideer til nye opskrifter til airfryer. Alle opskrifter er beregnet til 4 personer, men kan let halveres til 2 personer.

Desuden indeholder “Airfryerfavoritter” en stor airfryer guide med svar på ofte stillede spørgsmål, tips til airfryer tilbehør, konverteringsskema fra ovn til airfryer samt et kapitel med en række helt simple opskrifter, som især nybegyndere indenfor airfryer universet formentlig vil kunne finde stor nytte i. En airfryer skal jo netop bruges, når den er skaffet til huse, og ikke bare gemmes af vejen i skuret.

Vejen til min kogebog “Airfryerfavoritter”.

Jeg fik min første airfryer i efteråret 2022, fordi min nysgerrighed blev vakt. Ikke mindst fordi spørgsmålene til opskrifterne herinde på madenimitliv.dk begyndte at ændre sig. Pludselig var et af de oftest, stillede spørgsmål: ”Kan det laves i airfryer”? Flere og flere af mine læsere opfordrede mig desuden til at få en airfryer. Og til sidst blev nysgerrigheden for stor. 

>> Se alle mine airfryer opskrifter på Madenimitliv lige her.

Min airfryer blev sat på sin første prøve, da jeg tog den med i et sommerhus som, skulle det vise sig, kun havde 2 kogeplader og en defekt ovn. Airfryeren blev derfor vores ”redning”. Jeg lavede først en helstegt kylling med ristede kartofler. Dagen efter stod den på flæskesteg, så cheeseburgere og så fremdeles. Men det var ikke gjort med det. Airfryeren blev også brugt til bacon og rundstykker til morgenmaden, varm leverpostej til frokosten og æbleskiver til aftenkaffen.

Da ugen var gået havde jeg i dén grad fået øjnene op for airfryerens muligheder, og det var helt naturligt for mig at eksperimentere videre derhjemme.

>> Læs mere og køb bogen “Airfryerfavoritter” her.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer