Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Mit funktionelle køkken, part II…

2 kommentarer
Annonce

Som jeg skrev i mit sidste køkkenindlæg, så er jeg vild med retro stilen og blander gerne gammelt og nyt i vores køkken og i vores hus i det hele taget. Men der er et enkelt punkt, hvor jeg foretrækker nyt fremfor gammelt og det er, når det kommer til hårde hvidevarer, hvilket da også er grunden til, at vi valgte at udskifte hele isenkrammet, da vi installerede nyt køkken i vores nyindkøbte hus for snart 5 år siden.

Jeg synes ikke selv, jeg er sart og nogle af de hårde hvidevarer havde måske også kunnet leve endnu et par år, men de fleste af dem bar tydeligt præg af at have stået i et hus, der hidtil havde fungeret som udlejningsbolig. De var mildest talt i en temmelig sølle forfatning og køleskabet var ganske enkelt væk, så kun soklen stod tilbage 🙂

Desuden kan jeg virkelig godt lide, når tingene i et køkken ligesom “matcher”. Fx er alle vores hårde hvidevarer nu i børstet stål, men derudover så er der altså også virkelig mange penge at spare på elregningen, hvis man sørger for at udskifte hårde hvidevarer af lidt ældre dato, med nye og energimærkede modeller.

 

 

Derfor endte vi i sin tid med at tage på en længere “hårde hvidevarer turné”, som endte i Punkt1 hvor vi købte det meste af vores elektronik, hvilket vil sige ikke så lidt. Undervejs opstod der dog en masse spørgsmål, som man/jeg slet ikke havde tænkt over, at der skulle tages stilling til. Fx kom det fuldstændig bag på mig, at en emhætte ikke længere “bare” er en emhætte, men fås i et utal af designs, der nogle gange mest af alt minder om moderne skulpturer – der var i hvert fald nogle stykker, som jeg helt ærligt ikke kunne se hvad var, men sig det ikke til nogen, for vi endte med at vælge en, synes jeg selv, meget smuk emhætte i stål med glasplade fra Gorenje, se evt. Punkt1’s udvalg af emhætter her.

Udover emhætten endte vi også med at købe et kæmpe køleskab, en ovn og en mikrobølgeovn, opvaskemaskine og kogeplade, så det var lidt af en udskrivning, men når jeg arbejder i køkkenet i dag, eller lader blikket glide ud over det hele, er jeg så glad for, at vi gjorde kort proces dengang og udskiftede hele baduljen.

 

Note. Indlægget er sponsoreret, men holdningen og ordene er helt mine egne.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Mor
9 år siden

Har De gås ?