Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Nethandel og gode tips til at spare penge…

0 kommentarer
Annonce

Sponsoreret indhold i samarbejde med Rabble.dk

Som de fleste andre kvinder, så kan jeg godt lide at shoppe – både tøj, sko, tasker, make up og skønhedsprodukter og selvfølgelig også ting til hjemmet og køkkenet. Det ligger vist bare i vores gener, det der med at bygge rede og skabe hygge i vores hjem. Men selvom sådan en dag med besøg i en masse lækre butikker ikke er at foragte, så er det jo ikke alle indkøb, som er lige sjove – nogle gange vil man bare gerne have varerne leveret til døren, uden alt for meget besvær og slid og slæb og så er det jo, at man i stedet kan benytte sig af nethandel, som stadig vinder mere og mere frem.

De fleste af os har vist luret, at man kan undgå lange køer, parkeringsbøder, dårligt vejr og sure ekspedienter og i stedet hygge sig derhjemme med en kop kaffe, hvis man vælger at handle på nettet. Men at man også kan opnå en lang række besparelser og rabatter i massevis af kendte webshops, hvis bare man kender til én enkelt hjemmeside, det kom faktisk lidt bag på mig, og det er det, som jeg vil tippe Jer om i dette her indlæg.

Siden hedder Rabble og den fungerer således, at den hele tiden opdateres med de nyeste rabatkoder og tilbud til de mange forskellige webshops, som er tilknyttet og der er virkelig mange brands at vælge imellem. For eksempel Nemlig.com, Bilka.dk, Helsebixen, Blomsterberg, Holm, Coop og mange mange flere, for nu blot at nævne nogle af dem der findes i kategorien “Mad og Madkasser”. Men der er i alt 24 kategorier så prøv eventuelt selv at gå ind og kigge – der kan findes rabatkoder indenfor stort set alle former for varer, som normalt kan købes på nettet.

Når man klikker på en kampagne på Rabble, får man vist en rabatkode, fx til produkter hos Blomsterberg, hvorefter man kan klikke sig videre til pågældende hjemmeside via et link. Blandt andet har jeg for nyligt købt nogle lækre, nye bageforme og et par fine skåle til en virkelig god pris netop hos Blomsterberg. I nogle tilfælde bliver man også bare sendt videre, uden at en rabatkode er nødvendig for at opnå besparelser.

Rabble er helt gratis at bruge for alle – det eneste man skal sørge for, er at holde sig opdateret på nye rabatkoder, da disse indimellem er tidsbegrænset fra butikkernes side af, men det kan man alt sammen læse sig til på de forskellige kampagner. Desuden skal man huske at bruge Rabbles links til at komme til de gode tilbud – det er nemlig ikke altid, at rabatkoderne også gælder på de “normale” hjemmesider, men bruger man Rabbles links, er man sikker på, at blive sendt det rigtige sted hen og opnå den lovede besparelse. Det hele fungerer altså lidt ligesom udsalg hele året rundt og det med at spare penge og gøre en god handel er altså noget af det, en lille “husmoder” som mig går op i.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer