Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Tag hul på efteråret med skønne æbleopskrifter…

2 kommentarer
Inspiration

Efterår betyder æbletid og er der noget, vi er gode til i lille Danmark, så er det at dyrke æbler. Vi har nemlig, grundet vores klima, nogle af verdens bedste æbler, men det er ikke altid, at vi husker at skønne på det og hvert år går der tusindvis af æbler til spilde i de danske haver, fordi de ikke bliver samlet op og brugt.

I år har det godt nok ikke været det bedste æble-år og mange steder har æblehøsten været noget mager, men så er det jo netop, at vi skal sætte endnu større pris på de æbler, vi så kan få fat i og en lille æblehøst skal i hvert fald ikke forhindre mig i at blogge om nogle af mine absolutte favoritopskrifter – her er lidt for enhver smag, både varme og kolde klassikere, så hvorfor ikke sætte en times tid af og tilberede en æblefavorit til nogen der fortjener det?

 

 

Øverste række fra venstre –

Bagte æbler med marcipan og kanel-creme fraiche.

Æbletærte med kanel og marcipan.

Fuldkorns-kanelbrød med æble og mandler.

Nederste række fra venstre –

Æble-karamel tærte.

Breadpudding med æble og kanel.

Æbleflæsk med timian.

Subscribe
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Sarah
9 år siden

Tror måske du har byttet lidt rundt på billederne, eller på beskrivelserne til billederne :), men hvorom alting er, fik du mig da lige på den ide at vi snart skal have æbleflæsk :), nå ja og nok også lige afprøve nogle bagte æbler med marcipan :).

Tak for den dejlig blog.
Med venlig hilsen Sarah