Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

4 lækre og hurtige snacks til nytårstalen…

0 kommentarer
Inspiration

Sidste år kom jeg med mit bud på en række snacks, som man kan servere til Dronningens nytårstale. Men i årets løb er der jo kommet flere til, så her kommer altså 4 nye ideer, som jeg selv overvejer at servere et par stykker af, for de fleste af os kan vist godt blive enige om, at det er lækkert med lidt “knas” til velkomstdrinken. Ikke noget voldsomt og mættende, middagen bliver jo oftest serveret lige bagefter, men en lille og hurtig hapser, der kan spises med fingrene og ikke kræver ret meget andet end en serviet.

Set fra kokkens synspunkt, synes jeg til gengæld ikke, at det er helt nok, at snacken er både let og nem at spise – det er også et must, at den er nem at tilberede og måske oven i købet kan laves i forvejen og bare lunes i ovnen, så værtsparret også kan få lov til at sidde ned og nyde dronningens nytårstale og et enkelt glas. Det er jo ikke ligefrem ekstra arbejde man ønsker sig, når man i forvejen har købt ind, gjort huset rent, forberedt middagen, dækket bord og til sidst haft 5 minutter til at køre en kam gennem håret og trækket i nytårsskruddet.

 

 

Bevares, det er nemt at åbne en pose chips, hælde dem i en skål og lade gæsterne knase om kap med majestæten, men det er faktisk nææææsten lige så nemt at lave og servere 1-2 af disse her snacks. Fælles for de 4 varianter er, at de alle kan laves i forvejen og så skal de bare (gen)opvarmes i ovnen lige inden servering.

Bacon-løgringe med chili.

Dadler med lufttørret skinke og blåskimmelost.

Sprøde og krydrede tortilla snacks.

Indbagte grønne asparges med lufttørret skinke.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer