På denne her tid af året er jeg altid på jagt efter inspiration til spændende småretter. Både nogle som kan bruges til årets julefrokoster, hvor vi har tradition for et mix af klassiskere og fornyelse, men sandelig også ideer til hhv. snacks og forret til nytårsmiddagen, der på festligste vis skal runde året af. For nylig har jeg derfor leget med en spinatroulade, som efter min mening opfylder stort set alle krav for at komme på tale til både julefrokost og nytårsmiddagen.
Se også – Tunmousse med laks og rejer I Spinatvafler med laks I Lakseroulade med flødeost
Opskrift på spinatroulade med laks.
En spinatroulade er virkelig smuk at se på. Især hvis man gør sig en smule umage med anretningen. Derudover er den supernem at lave. Og sidst men ikke mindst så har den også den store fordel, at den helst skal laves dagen før, den skal spises. Den skal nemlig trække i køleskabet, inden den kan skæres ud i fine skiver. Det er derfor oplagt at vælge spinatroulade som en del af julefrokosten eller som forret. Fx til nytårsaften, hvor der også skal laves en del andre ting og man derfor gerne vil være i god tid.
Køb ingredienserne hos Nemlig.
Måske har du bemærket den “købsknap” til Nemlig, som er dukket op i nogle af mine opskrifter? Jeg har indgået et virkelig smart samarbejde med Nemlig, hvor du med ét klik på knappen får alle ingredienserne til opskriften lagt i indkøbskurven hos Nemlig. Efterfølgende kan du selvfølgelig rette i kurven, og fjerne de varer du har i forvejen, eller tilføje varer du mangler. Det er både nemt og hurtigt.
Tip! Se også tips til lækre variationer og forslag til pynt under opskriften.
Spinatroulade med laks
Ingredienser
Spinatbund
- 450 gr hakket, frossen spinat (optøet og presset fri for væde)
- 6 æg (delt i blommer og hvider)
- 1 dl madlavnings- eller piskefløde
- 2 spsk hvedemel (kan udelades)
Flødeostecreme
- 300 gr flødeost naturel
- 3 spsk citronsaft
- 2 spsk sød sennep
- 1 rød peberfrugt
- 2 bdt purløg
- 200 gr røget laks i skiver
- salt og peber
- 1 bdt dild (til pynt)
Fremgangsmåde
- Kom spinat, æggeblommer, fløde, hvedemel, salt og peber i en food processor og kør til en cremet blanding.
- Man kan også komme ingredienserne i en skål og røre det godt sammen med en elmikser.
- Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt sammen med spinatblandingen.
- Fordel blandingen helt ud til kanten på en bageplade beklædt med bagepapir. Laget skal være ca ½-1 cm tykt.
- Bag spinatbunden ved 200 °C (alm ovnfunktion)) i 15-20 minutter eller til den har sat sig. Mærk evt. efter ved at give bunden et let tryk med fingerspidserne.
- Afkøl spinatbunden. Læg herefter et stykke bagepapir på køkkenbordet. Placer spinatbunden herpå med bagsiden opad. Træk det brugte bagepapir af.
Flødeostecreme
- Rør flødeost sammen med citronsaft og sennep.
- Tilsæt hakket peberfrugt og klippet purløg.
- Skær laksen i mindre bidder og kom den i flødeosteblandingen. Smag til med salt og peber.
- Fordel fyldet på den afkølede spinatbund og rul bunden stramt sammen til en roulade ved hjælp af bagepapiret.
- Pak rouladen ind i bagepapir og lad den hvile på køl til dagen efter eller minimum et par timer.
- Skær rouladen i skiver á 1-1½ cm's tykkelse og anret dem på et fad.
- Pynt med frisk dild og evt. citronperler på toppen.
Skønne variationer.
En spinatroulade er oplagt at servere for folk, som ikke bryder sig om fisk. Og da jeg har en far, som indgår i den kategori, ved jeg, hvor svært det ofte kan være, at finde på forretter uden fisk. Men spinatrouladen er så nem at lave, at man bare kan lave dobbelt portion af hhv. roulade og flødeostefyld. Så kan man komme fisk i den ene roulade og en anden slags fyld i den anden.
Bryder man sig ikke om laks, kan jeg eksempelvis anbefale, at man i stedet kommer et par dåser tun i flødeostefyldet. Der kan også bruges rejer. Rejer er for øvrigt også lækre at kombinere med både laks og tun. Og skal det overhovedet ikke være fisk, så prøv med en god skinke. Gerne en lufttørret serrano, parmaskinke eller lignende. Faktisk kan der også bruges kogt eller stegt kyllingebryst, som er skåret i mindre stykker. Man skal bare sørge for, at flødeostefyldet bliver smagt godt til, da kylling ikke har en helt så kraftig smag som eksempelvis røget laks.
Forslag til pynt.
Spinatrouladen kan pyntes med næsten alt mellem himmel og jord. Man kan lægge skiverne på en bund af plukket salat eller spæde salatblade. Det er især en fordel, hvis rouladen serveres til frokost, hvor der godt må være lidt ekstra fylde. Desuden kan man toppe op med diverse salatgrønt, agurke- og citronspringere og måske rejer eller andre former for skaldyr. Man kan også bare gå helt enkelt til værks og nøjes med lidt plukkede krydderurter.
Jeg synes især, det ser fint ud, når man anretter rouladeskiverne med frisk dild og citronperler. Citronperlerne findes på køl i større supermarkeder Citronperlerne er ikke en form for kaviar, men derimod små geléperler. Smag og konsistens minder mest af alt om de små hinder, som er indeni en citron. Udover at være meget dekorative, så synes jeg også, at de giver en fin smag, som passer helt perfekt til laks og spinat. Jeg har købt citronperler i både Føtex og Bilka. De står på køl sammen med fiskeprodukterne, lige ved siden af kaviar mm.
Hvor køber man citronperler?
Heidi – I større supermarkeder – de har dem i Føtex og Bilka 😀
Hvad er citron perler, hvilken afd finder man dem
Lonnie – Jeg har skrevet meget mere om citronperler i opskriften, så jeg kopierer lige teksten ind her 🙂
…Jeg synes især, det ser fint ud, når man anretter rouladeskiverne med frisk dild og citronperler, som findes på køl i større supermarkeder ved siden af rogn- og kaviarprodukterne. Citronperlerne er ikke en form for kaviar, men derimod små geléperler, hvis smag og konsistens mest af alt minder om de små hinder, som er indeni en citron. Udover at være meget dekorative, så synes jeg også, at de giver en fin smag, som passer helt perfekt til laks og spinat. Jeg har købt citronperlerne i Føtex og Bilka – de står på køl sammen med fiskeprodukterne, lige ved siden af kaviar mm…
Hvor meget tun bruger du i stedet for laks🤔
Kirsten – Jeg ville nok vende 3-4 ds tun (alm. størrelse) i fyldet. Mener der er ca 140 gr drænet vægt i en dåse 😀
Hvor køber man citronperler,
Ellen – Jeg har blandt andet købt dem i Bilka og Føtex. De står sammen med fisk/kaviarprodukter 😀
Til vegetarer eller andre, der ikke er til fisk, kan der anbefales at bruge hytteost m. Hakket rød peber ( er der meget væde i hyttosten, skal den selvfølgelig lige drænes lidt. Jeg laver en del vegetarisk mad og den er et hit hos alle.
Lena – Tak for dit gode råd, som hermed er givet videre 😀
Man kan måske også erstatte flødeosten med hytteost og så bibeholde laksen???
Dorte – Det er jeg sikker på, sagtens kan lade sig gøre 😀
Hejsa! Kan man tilføje lidt hakket rødløg i blandingen?
Anna – Det kan du sagtens – rødløg og purløg bidrager jo begge med lidt skarphed 😀
Det ser lækkert ud, nu kom forretten på plads til familesammenskudsgilde i julen.
Vi bliver 13, hvor stor en portion skal jeg lave, mener du?
Dorthe – Det kommer jo lidt an på, hvad I skal have bagefter, men personligt ville jeg nok lave 2 roulader og så glæde mig over at have rester 😉 Der skal næsten være 2 skiver til hver og jeg skar 22 skiver af en enkelt roulade – dog kan man måske godt skære 26 meget tynde skiver af en roulade 😉 Men hvis du laver 2 roulader, så kan du i hvert fald servere 2 pæne skiver pr mand og så kan dem, som har lyst til det, få en tredie skive 🙂
Så fik jeg lavet rouladen eller rettere to blev det til. Der var rigeligt, men dejligt med smagsprøve og rester bagefter.
Rouladen var nem at lave, og den så så lækker ud. De jeg serverede for var meget begejstrede, og en som ellers ikke er til røget laks spiste med stort velbehag.
Jeg har selv en madside på facebook og har tilladt mig at lægge et link op til din side, håber det er ok.
Dorthe – Uhh hvor er jeg glad for, at det blev en succes – jeg har selv haft stort held med at få ikke-fiske-spisere til at spise rouladen, så et eller andet må den jo kunne 😉 Det er helt i orden, at du har lagt et link op – links er altid dejlige 🙂
Rigtig godt nytår til dig 😀
Hejsa.
Tænker at denne roulade skal laves som forret til nytårsaften.
Hvad med dressing til, er det nødvendigt? Og i givet fald hvilken én?
Ann – Jeg synes egentlig ikke, at det er nødvendigt med en dressing, men hvis man alligevel synes, at der skal lidt ekstra til, så foreslår jeg en creme fraiche dressing med dild, lavet på creme fraiche, lidt citronsaft, friskhakket dild og så smagt til med sukker, salt og peber 😀
Rigtig godt nytår til dig 😀
Kan den laves med frisk spinat? 🙂 -hvis ja er det mon samme mængde?
Camilla – Du kan sagtens lave rouladen med frisk spinat, men vær opmærksom på, at spinaten i såfald skal dampes, hakkes og knuges helt fri for vand og frisk spinat svinder som bekendt en hel del ind, når det opvarmes. Jeg kan ikke sige 100 % hvor meget, du skal bruge, men jeg ville i hvert fald købe et par gode store poser frisk spinat. Så kan du evt. veje det efterhånden som du får det dampet, så du får nogenlunde den rette mængde – der må jo godt være lidt mere eller mindre 😀
Rigtig godt nytår til dig 😀
Hej Anne-Kathrine
En nem og enkel ret.
I øvrigt er det muligt selv at lave citronperler, hvis man har overskud :
200 ml. citronsaft
3-4 blade husblas
Desuden: 3-4 dl neutral madolie
En sprøjte eller pipette
Stil en skål med neutral madolie i fryseren
Varm citronsaften op (den må ikke koge) og tilsæt opblødt husblas.
Lad saften køle af uden at størkne.
Sug saften op i en sprøjte eller pipette. Dryp må (perler) dråber ned i den meget kolde madolie. Stil beholder/skål med madolie og citrondråber tilbage på køl. Når man skal bruge perlerne, tages de op af olien og skylles i koldt vand.
Anne-Mette – Tak for din hilsen og din opskrift på citronperler, som hermed er delt med alle de andre læsere. Jeg har endnu til gode at lave citronperler, men jeg har prøvet med hindbærperler til en dessert. Et rigtig sjovt projekt 😀
Rigtig godt nytår til dig 😀
Tak for en skøn opskrift. Lavede den som nytårsforret og alle var begejstret.
Jette – Det lyder godt, tak for din søde tilbagemelding og rigtig godt nytår til dig 😀
Serverede du dressing eller brød til ?
Irene – Normalt serverer jeg ikke dressing til rouladen, men man kan sagtens røre en creme fraiche dressing sammen med lidt dild eller andre friske krydderurter og servere et stykke flutes til 🙂
Hej hvor i Føtex finder jeg citronperler syntes aldrig jeg hat set dem.
Gitte – De står på køl sammen med kaviarprodukterne 🙂
Den skal prøves. Men hvilken størrelse bradepande passer til opskriften?
Anne-Mie – Jeg bruger den store bradepande fra ovnen 🙂
Kan man bruge flødeost light, eller skal det være den originale?
Tak for en dejlig blog, hvor jeg ofte henter inspiration.
Bh Sara
Sara – Du kan formentlig godt bruge flødeost light, men vær opmærksom på, at den kan risikere at drille lidt og måske blive tynd/flydende, når du rører i den. Det er i hvert fald sket for mig et par gange i forbindelse med flødeosteglasur til gulerodskage 😀
Har du prøvet at lave rouladen uden mel? 😊
Anne – Nej, der må jeg melde pas – jeg har endnu til gode at prøve en version uden mel 😀
Hej
Jeg har lovet at lave denne til forrest til min kæreste får gæster på lørdag. De bliver 10 drenge og dette var tænkt som en forret, hvor der er hovedret efterfølgende. Er 1 portion nok eller skal jeg lave dobbelt?
Line – Jeg ville nok lave dobbelt portion, så de som minimum kan få 2 skiver hver – det er jo drenge 😀
Bliver der rester, så kan rouladen sagtens holde sig et par dage på køl og den er superlækker til frokost 😀
Hvad vil du bruge til at krydder kyllingen med, for at give smag. Der kommer nogle gæster som ikke er til fisk.
Vil du brug rød peber til kylling eller andet fyld?
Anja – Jeg ville nok bare krydre kyllingen helt neutralt med lidt salt og peber og stege den på panden. Og så ville jeg lade flødeostefyldet stå for “smagen” i retten sammen med spinatrouladen 😀
Hej, det lyder nemt og lækkert. Men knækker bunden ikke når den skal køles helt af? Eller sammenligner jeg for meget med søde roulader…😊
Mie – Nej, bunden knækker ikke. Du kan ikke sammenligne bunden med søde roulader, da konsistensen mere minder om en stor æggekage/pandekage – og de er som bekendt lidt mere bøjelige og håndterbare 😀
kan man skære “wraps” ud af bunden og fryse denne ned så man kan tage frem efter behov?
Li – Det burde godt kunne lade sig gøre.
Dog er jeg ikke helt sikker på, hvordan konsistensen på flødeost og især peberfrugten bliver efter en tur i fryseren, men hvis du bare har dette in mente, burde der ikke være problemer med at fryse resten 🙂
Hej. Kan ruladen fryses om man laver den en uge i forvejen? Den ser så lækjer ud og vi ønsker at lave den som forret til konfirmasjonen😊
Maria – Jeg har endnu ikke selv prøvet at fryse rouladen, men jeg har hørt fra flere, som har frosset rouladen med et fint resultat, så konklusionen må vist være, at det kan man godt 😀
Jeg har lavet rouladen,og sikke et hit,den er fantastisk lækker og meget nem at lave.Jeg skal lave den igen,og det bliver sammen med en buffet,glæder mig til at servere den for mine gæster😋
Hilde – Hvor er det bare dejligt at høre – og rouladen er jo oplagt på en buffet 🙂
Kan man erstatte Fløde med mælk?
Line – Ja, det burde ikke være noget problem at udskifte fløden i spinatrouladen med lidt mælk 😀
Hvor mange personer er retten til? Jeg skal lave fortet til 7 personer
Ulla – Som jeg har skrevet i opskriften, så kan man skære ca 20 skiver af rouladen. Det må så næsten komme an på resten af menuen, om gæsterne skal have 2 eller 3 skiver roulade til forret 😀
Hej. Du skriver 500gr frossen spinat , når det tøes op og vandet trykkes ud , er der kun 370 gr , bruger du så kun det.
Ulla – Ja, jeg køber en pose frossen spinat på 500 gr og så bruger jeg det resterende, når vandet er presset af 😀 😀
Jeg kunne godt tænke mig at bruge rouladen til en reception, men vil gerne have at det er fingerfood, dvs at rouladen ikke Skal være tykkere i omkreds end end femkrone, kan det lade sig gøre tror du?
Rita – Jeg tror, at det vil være meget vanskeligt at lave rouladen så lille, som du beskriver. Dels skal der være plads til fyldet, men det kræver også at bunden ikke er særligt tyk, hvis den skal kunne rulles sammen om fyldet og forblive helt tynd og det tror jeg især, kan blive vanskeligt. Uanset hvor tyndt du breder rouladebunden ud inden bagning, så vil den soufflere op under bagningen pga æggene og bliver tykkere.
Når det så er sagt, så kan du jo sagtens eksperimentere lidt med at rulle rouladen tyndere, for du kan jo sagtens dele bunden i 2 halvdele og nøjes med at rulle halvdelen af rouladen sammen og derefter den anden halvdel. Så bliver rouladen jo alt andet lige noget mindre i omkreds 😀
Jeg lavede den i går, til påskefrokosten i dag. Den var nem at gå til og smagte rigtig lækkert 🐣😋🐇
Anne – Hvor er det bare dejligt at høre – og forsinket god påske til dig 😀 😀
Det meget fine (som dine øvrige) foto af retten, ser ud til at være til en hel hær.
Hvor mange skiver kommer der mon ud af din opskrift?
Tak for mange meget inspirerende opskrifter.
Cep – Som jeg har skrevet i opskriften, så er der til ca 20 stykker i en roulade. Grunden til, at det ser lidt voldsomt ud er, at der er lavet dobbelt portion af rouladen, da jeg serverede den på en buffet til en fødselsdag 😀
Neeeeeeej, min sprækkede flere steder, da jeg skulle rulle den😭😭😭
Det ser frygteligt ud……jeg gav den kun 15-17 min i ovnen….hvad har jeg gjort galt mon?🥺
Christina – Hmmm…. det er jo ikke så nemt at svare på, men jeg spekulerer på, om din roulade måske har været for tyk, så den ikke kan rulles sammen uden at knække? Det kan også være, at den ikke var ordentligt afkølet. Endelig har du måske kommet for meget fyld i rouladen, så den ikke kunne rumme det hele og derfor flækkede.
Hvor længe kan den stå på køl. Skal bruge den tirsdag aften. Kan jeg lave den i dag søndag. Eller er jeg nødt til at sætte den på køl i dag og fryse den i morgen. For at bruge den på tirsdag?
Aase – Jeg vil nok anbefale, at du max har den stående på køl i et døgn. Også for at bunden ikke bliver alt for blød. Vælger du at fryse den, så behøver du dog ikke have den stående på køl først – så kan du bare fryse den og optø inden servering 🙂
Kan man lave “dejen” dagen i forvejen? 😀
Line – Ja, det burde ikke være noget problem, men jeg anbefaler, at man laver hele rouladen dagen før, så den kan sætte sig natten over 😀
Hejsa
Kan man erstatte flødeosten af andet? Evt græsk yoghurt, creme fraiche 38 %……
Vil så gerne lave den som forret, men der kommer en der absolut på ingen måde kan spise ost 🥴
Jette – Mit bedste bud må nok være en fuldfed, græsk yoghurt eller creme fraiche 38 %. Men jeg er bange for, at det ikke bliver heeelt så skærefast som en flødeost naturel. Når det så er sagt, så vil jeg jo påstå, at en flødeost naturel og græsk yoghurt/creme fraiche 38 % smager stort set ens. Og når der så oven i købet tilsættes alle mulige lækre ting til flødeosten, så mindskes smagen jo yderligere. Så måske du bare skal sige, at du har brugt yoghurt eller creme fraiche 38 % og så snige dig til at bruge en flødeost i stedet for 😉
glæder mig til at prøve at lave den, hvad kostede den at lave med alle ingrielsener
Lise – Jeg må indrømme, at jeg aldrig har udregnet prisen på de enkelte ingredienser i opskriften, så der må jeg nok blive dig svar skyldig. Det kommer jo også lidt an på, hvor man vælger at handle henne 🙂
..jeg hat lavet rouladen for et år siden..den smagte fantastisk. Nu har jeg lige lavet den igen…men synes den er meget tykkere end sidst….ruller du den fra den længste side eller korte side ?
Lise – Jeg ruller den fra den længste side. Dvs at hvis bunden fx er 30 x 40 cm, så ruller jeg fra den side, der er 40 cm. Tykkelsen på bunden kan skyldes flere ting – selvfølgelig har det betydning, om man ruller fra den korte eller lange side, men derudover kan bunden også være lidt tykkere end sidst og fyldet fylder måske også lidt mere, så rouladen helt automatisk bliver tykkere 🙂
Hej Anne-Kathrine. Hvor køber du citronperler i Vejle?
Peer – De har dem blandt andet i Bilka og Føtex – de står sammen med de øvrige kaviar produkter 😀 😀
Hej 🙂
Hvor ser det lækket ud. Jeg skriver da jeg har to spørgsmål.
Nr 1 er: Hvor stor en portion skal man lave, hvis man skal lave det til 15 personer til forret? Jeg har nemlig fødselsdag, og får 10 gæster d. 8/4 og 5 gæster til fødselsdag d. 9/4, jeg har tænkt at servere forretten til begge aftner.
Mit nr 2 spørgsmål er derfor: kan jeg godt lave rouladen d. 7/4 (altså dagen før første servering d. 8/4) og servere retten d. 9/4 uden at den bliver dårlig? 🙂 Eller vil du anbefale at jeg lavede retten over 2 omgange altså dagen før begge serveringer?
Camilla – En portion/roulade giver ca 16 skiver. Og afhængig af, hvad gæsterne skal have til hovedret (og appetit selvfølgelig), så vil jeg beregne 2-3 skiver pr personer. Dvs 3 roulader = 3 x opskrift 🙂
Mht. holdbarheden, så har jeg ikke selv haft rouladen stående på køl i mere end et døgn, så jeg ville nok lave den over 2 gange. Der er dog den mulighed, at du kan fryse den ene roulade og så lade den optø ved stuetemperatur d. 9/4. Frysningen kan dog gå lidt ud over konsistensen på de hakkede peberfrugter – de er jo ret vandholdige og kan derfor afgive lidt overskudsvæde, når de tør op. Men det kan sagtens lade sig gøre 😀
Kan spinatroulade med laks fryses? Går det ud over smag og udseende?
Grethe – Jeg har ikke personligt prøvet at fryse rouladen, men jeg har hørt fra andre, som har frosset den, og det har ikke været noget problem. Hverken ift. smag eller udseende 😀
Lækker opskrift. Tip: Kom revet citronskal i spinatbunden
Vianne – Uhh det lyder også lækkert – tak for tippet 😀
Hej 🙂 Det ser så lækkert ud, det skal prøves. Jeg skal lave tapas til nytår med en masse små retter. Vil gerne lave denne, men tænker at skiverne bliver meget store og mætter en del. Jeg laver også tortilla ruller med laks. Kan jeg mon lave opskriften mindre og så på den måde få mindre skiver ? Så rullen bliver på samme str som med tortilla skiverne ?
Michelle – Du kan nok desværre ikke få spinatrouladen helt så lille som en tortillarulle. Problemet er, at bunden bliver lidt tykkere end en tynd tortilla, ligesom fyldet også fylder lidt. Så hvis de skal have samme størrelse, er jeg bange for, at du kun kan rulle rouladen én enkelt gang, og så kommer det nok nærmere til at ligne en makirulle (sushi), end en spinatroulade 😉 😀
Men du kan selvfølgelig sørge for at rulle rouladen på den lange side (så bliver den tyndere), og holde lidt igen med fyldet. Derudover tænker jeg også, at du måske ikke nødvendigvis behøver at rulle rouladen helt færdig. Du kan jo evt. stoppe, når du synes, at tykkelsen er passende, og så skære det sidste, overskydende rouladebund væk.
Lækker. Lækker.!!! Jeg lagde skiverne hele på rouladen. Og undlod peberfrugt. Det giver også fine skiver.
Gudrun – Uhh ja, det er også lækkert 😀 Men så går der vist lidt mere laks til, kunne jeg forestille mig 😀
Hej
Vi skal være 20 voksne og 5 børn under 10 år
Og ville servere lakseroulader til forret….hvor mamge skal jeg lave….vi skal have buffet med hoved ret bagefter..med 3 slags kød og 3 slags kartofler og 2 salater så tænker ikke forret skal være mega stor…
Lene – Skiverne er ret store, eftersom rouladen bages i bradepanden fra ovnen, så jeg ville nok ikke beregne mere end 2 skiver pr mand. Også fordi at I skal have så meget at spise bagefter. Og så måske 1-1½ skv til børnene – det kommer nok lidt an på appetit, og om de vil spise det 🙈😁 Jeg ville nok lave 4 roulader. Så har du lidt ekstra i baghånden 😁
Den mest lækre roulade til forret eller til frokostbordet, smager helt vidunderligt og var let at lave
Lis – Hvor er det altså bare dejligt at høre 😀
Ser lækker ud. Er det korrekt, at der ikke skal salt og peber i spinatblandingen?
….. hov, fik lige øje på, at det står nævnt i teksten 😉
Irene – Så tænker jeg, at du allerede har fundet svaret på dit spørgsmål 😀
Ja tak 😁
Kan den fryses ned? Er til konfirmation pg hvis jeg nu kunne lave dem nu ville det være noget så skønt 😅 og ellers en opskrift jeg jævnligt vender retur til 😊
Maria – Jeg har ikke selv prøvet at fryse den, men jeg har hørt fra andre, som har god erfaring med at fryse spinatrouladen 😀