Bliv medlem af Maden i mit livs Madklub
Madenimitlivs Madklub

Suveræn Cobb Salad med pulled chicken…

6 kommentarer
Aftensmad - masser af inspiration til aftensmaden, Fjerkræ, Hovedretter, Opskrifter, Salater - Alle mine bedste salater
Gå direkte til opskriften

Denne her opskrift er jeg simpelthen nødt til at dele med Jer, for det er ganske enkelt en af de bedste salater, jeg længe har smagt. Siden jeg lavede pulled chicken, for snart et par uger siden, har jeg overvejet, om ikke jeg skulle forsøge at lave en af mine yndlingssalater, nemlig en Cobb Salad, med pulled chicken i stedet for grillet kyllingebryst som ellers.

I går satte jeg så kyllingebryst med dry rub til at marinere i køleskabet og da jeg kom hjem fra skole i dag, satte jeg kyllingestykkerne i ovnen. Tre timer senere var kyllingen forvandlet til den lækreste pulled chicken – lige til at blande med salat, tomat, agurk, peberfrugt, løg, majs, feta, avocado og sprødstegte baconstykker. Og det smagte ganske enkelt fantastisk – denne her salat kommer helt klart på menuen en hel del gange hen over sommeren. Let, lækkert og lynhurtigt at tilberede – og resterne af den fantastiske kylling er kommet med på madpakken til i morgen. Min som en salat og kærestens som en sandwich med salat, tomat, agurk, karrydressing, sprødstegt bacon og selvfølgelig pulled chicken.

Ingen bedømmelser

Cobb Salad med pulled chicken

30 minutter
Antal: 4 personer

Ingredienser

 • 100 gr bacon i skiver
 • 400 gr pulled chicken (se opskrift her)
 • 1 iceberg salat (skåret i fine strimler)
 • 100 gr cherry tomater (halverede)
 • 1 agurk (skåret i skiver)
 • 1 løg (skåret i tynde ringe)
 • 1 peberfrugt (skåret i strimler)
 • 1 ds majs
 • 100 gr feta/salatost
 • 2 avocadoer (skrællede og skåret i både)

Fremgangsmåde

 • Steg baconskiverne sprøde på en varm pande. Lad dem afdryppe på køkkenrulle.
 • Anret pulled chicken, grøntsager, feta/salatost og sprød bacon på 4 tallerkener.
 • Server gerne med creme fraiche dressing og brød til.
Subscribe
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Rikke
10 år siden

Og dér blev jeg lige sulten! Var det bare almindelige kyllingefiletter som du satte i ovnen?
Simpel lækker salat 🙂

// Rikke //
CUPCAKE-STYLISTEN

Mari
10 år siden

Åh gud, hvor ser det lækkert ud. Sikke skønne farver. Det må også prøves.
Har allerede lavet madrouladen samt pulled pork burgere -SÅ godt:-)
Keep ’em coming!

Bianca
10 år siden

Nøjs det ser godt ud 🙂 skal altså også prøve det der pulled chicken en dag 🙂