Pølsemix i airfryer – nem opskrift.

0 kommentarer
Aftensmad - masser af inspiration til aftensmaden, Airfryer opskrifter, Frokostretter, Hovedretter, Hverdagsmad, Lette retter, Opskrifter, Svinekød
Gå direkte til opskriften
Opskrift pølsemix tilberedt i airfryer, anrettet på en tallerken med pommes frites, rå løg og ketchup

Pølsemix er og bliver en klassiker fra grillbaren. Men med airfryerens indtog i køkkenet, så giver det jo rigtig god mening at kaste sig ud i en omgang hjemmelavet pølsemix i airfryer. Med sprøde pommes frites, ristede pølser, rå løg og ketchup på toppen.

Se også – Svensk pølseret I Flæskesteg i airfryer I Falafler i airfryer

Opskrift på pølsemix i airfryer.

Jeg kan lige så godt være ærlig og indrømme, at jeg bruger færdiglavede, frosne pommes frites til hjemmelavet pølsemix i airfryer. For mig er pølsemix fastfood, som skal laves “her og nu” på den nemme måde, og der fungerer de frosne fritter altså upåklageligt. Desuden er jeg kæmpe fan at frosne pommes frites tilberedt i airfryer. De bliver både sprøde og lækre – præcis som hvis de var lavet i friture.

Der findes en del forskellige variationer over pølse mix, men for mig er det her den helt klassiske opskrift på pølsemix. Nemlig med topping af rå løg og ketchup. Dog ved jeg, at mange mennesker bruger karryketchup eller creme fraiche dressing ligesom til kebabmix. Faktisk har jeg også set det med et drys karry på toppen, så brug bare fantasien og lav din helt egen favorit pølsemix.

Tip! Se også tips og ideer under min opskrift på pølsemix i airfryer.

Opskrift pølsemix tilberedt i airfryer, anrettet på en tallerken med pommes frites, rå løg og ketchup
4 fra 5 stemmer

Pølsemix i airfryer

Samlet tid25 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 800 gr frosne pommes frites (jeg bruger færdigkøbte pommes frites)
  • 2 løg (finthakkede)
  • 1 pk wienerpølser (6-8 stk)
  • 2 dl ketchup (evt. karryketchup)

Fremgangsmåde

  • Kom de frosne pommes frites i airfryerskuffen og tilbered ved 180 °C i ca. 10 minutter.
  • Skær pølserne i skiver á ca. 2 cm.
  • Tilsæt pølserne til airfryerskuffen, og tilbered ved 180 °C i yderligere 8-10 minutter, indtil pommes fritesene er sprøde og pølserne har stegeskorpe. Ryst gerne skuffen 1-2 gange undervejs.
  • Anret pølsemixet på 4 tallerkener og fordel hakkede løg og ketchup på toppen.
  • Server straks, så pommes frittes og pølsestykker ikke bliver bløde.

Tips til opskriften.

Man kan sagtens lave pølsemix, selvom man ikke har en airfryer. Køb frosne pommes frites og tilbered dem i ovnen. Evt. sammen med pølsestykkerne, hvis ikke de steges på en pande. Dog synes jeg, at fritterne bliver en smule sprødere i airfryer, men det er en smagssag.

Pølsemix kan selvfølgelig også tilberedes på hjemmelavet manér med håndskårne pommes frites, som enten koges i friture eller bages sprøde i ovnen. Pølsemix i ovnversion kan desuden tilsættes forskellige former for rodfrugter i grove tern. Det er superlækkert og samtidig noget mere mættende end med pommes frites alene. Måske især oplagt hvis pølsemixet skal serveres som aftensmad.

Jeg har brugt wienerpølser til den her opskrift på pølsemix i airfryer, men man bruger selvfølgelig bare de pølser, som man kan lide. Faktisk kan man også bruge en rest tilberedte grillpølser eller medister, hvis der er blevet et stykke til overs fra aftensmaden. Så pølsemix kan sagtens udgøre et fint restemåltid.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Savner du inspiration til nem og lækker hverdagsmad?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine populære madplaner (+ indkøbsliste) tilsendt hver uge.
OBS. Indkøbslisten findes kun i nyhedsbrevet.

Fornavn(Required)